Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهریار بهنیا، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره وضعیت ارتباطات مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بعد از بازسازی‌های انجام شده، گفت:  هم اکنون وضعیت ارتباطی مناطق زلزله زده به حالت قبل از وقوع زلزله برگشته است اما همچنان نقاط کور وجود دارد. مسئله مهم در حوزه ارتباطات استان کرمانشاه، ارتقا، توسعه و پایداری ارتباطات بعد از وقوع زلزله است

بهنیا ادامه داد: بعد از زلزله استفاده و به کارگیری از 19 سایت ارتباطی سیار و چند سایت ارتباطی ثابت برای ارتقا ظرفیت ارتباطی در استان کرمانشاه انجام شد که توانسته است ارتباطات استان را بهبود بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کرمانشاه با اشاره به کانکس‌های اهدایی شرکت همراه اول برای زلزله‌زدگان کرمانشاه خاطر نشان کرد: همراه اول بیش از 1000 عدد کانکس را به زلزله‌زدگان کرمانشاه اختصاص داد، که بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغ شده، تمامی کانکس‌ها برای مدیریت، حمل و نقل و تخصیص به مجموعه سپاه پاسداران تحویل داده شده است. 

وی تاکید کرد: کرمانشاه حتی با وجود زلزله تخریب محور کمترین اختلال ارتباطی را داشته است؛ بعد از چند دقیقه از وقوع زلزله و راه اندازی دوباره سایت‌های ارتباطی و پایداری آنتن‌ها وضعیت ارتباطی مناسب بود اما با توجه به ترافیک بالای شبکه و درخواست بالا برای مکالمه شبکه دچار اختلال شد که بعد از چند ساعت رفع شد. شبکه فیبرنوری در زلزله باعث شد تا پشتبانی پایدار برای ارتباطات باشد و بتوان از آن به عنوان یک جایگزین ارتباطی استفاده کرد.

بهنیا با اشاره به قطعی ارتباطات در برخی نقاط کرمانشاه ادامه داد: بعد از زلزله به دلیل قطعی برق، سایت‌های ارتباطی در برخی نقاط از جمله نقاط روستایی از مدار خارج شد که تلاش شد با ارسال ژنراتورهای دیزلی سایت‌ها دوباره راه‌اندازی و در مدار قرار بگیرد.

مدیرکل ارتباطات کرمانشاه با بیان این که باید سطح آمادگی برای مدیریت بحران را افزایش پیدا کند، گفت: با توجه به اهمیت عملکرد پس از بحران باید سطح آمادگی برای مدیریت بحران مانند زلزله افزایش پیدا کند و همواره در وضعیت کاملا آماده باش قرار داشته باشیم.

شهریار بهنیا درباره بالن ارتباطات خاطر نشان کرد: بالن ارتباطات یک تکنولوژی است که در تمامی نقاط دنیا در حال توسعه و رشد است و بسیاری از کمپانی‌های بزرگ از آن استفاده می‌کنند. بالن ارتباطات در منطقه سر پل ذهاب موفق عمل کرد و توانست تا ارتباطات بسیار مناسب و پرسرعتی را در اختیار مردم قرار دهد. 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۸۲۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود


 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه  ،صحرایی افزود:  طبق توافق صورت گرفته با وزارت ارتباطات، اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه ای در پارک فناوری استان و همچنین دو مرکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال در پارک علم فناوری و دانشگاه رازی راه اندازی می شود.
محمدطیب صحرایی روز پنج شنبه در حاشیه نشست پیگیری پروژه های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه که با حضور معاون فناوری و نوآوری و مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرعامل هلدینگ مادیران، معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه و جمع دیگری از مدیران وزارت ارتباطات و استان برگزار شد؛ عنوان کرد: عرصه اقتصاد دیجیتال یکی از حوزه های بسیار خوب برای رونق اشتغال و تولید در استان کرمانشاه است.
مدیر ارشد استان گفت: خوشبختانه با رایزنی‌ها و پیگیری‌هایی که طی ماه‌های اخير با وزیر ارتباطات و معاونین ایشان صورت گرفته، به توافقات تحول آفرینی برای اجرای طرح‌های مختلف در این حوزه رسیده ایم که در نشست امروز چگونگی اجرای آن ها مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: طبق توافق صورت گرفته با وزارت ارتباطات، اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای در مجموعه پارک علم و فناوری استان بزودی شروع به فعالیت می‌کند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: این مرکز با ۲۰ تیم فعالیت خود را برای تولید آثار آغاز می کند و در آینده تا ۵۰ تیم گسترش خواهد یافت.

وی ادامه داد: طرح ایجاد سرزمین اقتصاد دیجیتال یکی دیگر از طرح های تحول آفرینی که می‌تواند بستر بسیار خوبی برای اشتغالزایی فارغ التحصیلان حوزه‌های فناوری اطلاعات فراهم کند.

صحرایی گفت: با پیگیری‌های انجام شده و همراهی وزارت ارتباطات، امیدوارم بتوانیم در زمان کوتاهی بتوانیم این عرصه بسیار مهم را هم برای اشتغال جوانان و رونق کسب و کار استان فراهم کنیم.

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • حضور معاون وزیر حمل‌ونقل و زیرساخت ترکیه در غرفه همراه اول
  • زلزله ۳.۱ ریشتری حوالی ازگله در استان کرمانشاه را لرزاند
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • حضور همراه اول در بزرگترین نمایشگاه فناوری ترکیه