Web Analytics Made Easy - Statcounter

سایت وزارت آموزش و پرورش به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمانشاه وجود مدارس کانکسی در مناطق زلزله‌زده را تکذیب کرده است. ۰۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۹ استانها کرمانشاه نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، گزارش تصویری با عنوان «مدارس کانکسی در سرپل‌ذهاب» و بیان مشکلات یکی از این مدارس در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه چهارم دی ماه در خبرگزاری تسنیم منتشر شد که همچون اغلب گزارش‌های خبرگزاری تسنیم در فضای مجازی بازتاب گسترده‌ای داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از انتشار این گزارش تصویری و بازتاب آن در رسانه‌ها انتظار اخلاقی وجود داشت که مدیریت آموزش و پرورش استان کرمانشاه، مدیران آموزش و پروش سرپل‌ذهاب و گیلانغرب حتی روابط عمومی اداره کل یا روابط عمومی یکی از مناطق زلزله‌زده با بازدید از این مدرسه به دلجویی از معلم پرداخته و با دانش‌آموزان دیدار داشته باشند.

اما پس از گذشت چند روز سایت آموزش و پرورش اقدامی برخلاف انتظارات از این وزارتخانه انجام داد و با تیتری به دور از اخلاق که احتمالاً توسط روابط عمومی بی‌تجربه آموزش و پرورش کرمانشاه نوشته شده است اینجابه‌جای پاسخگویی نسبت به وضعیت مدارس مناطق زلزله‌زده به خبرگزاری اتهام وارد کرد که از وزارتخانه مسئول تعلیم و تربیت انتظار نمی‌رفت.

آنچه که خبرگزاری تسنیم منتشر کرده است تصاویری از مدرسه‌ای کانکسی در مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه است و اینکه آموزش و پرورش گفته است این مدرسه با وجود نزدیکی به سرپل‌ذهاب زیرمجوعه گیلانغرب است دردی از وضعیت دانش‌آموزان دوا نمی‌کند و آنها در انتظار ساخت مدرسه هستند و سایر توضیحات این گزارش تصویری نیز براساس گفته‌های افرادی از داخل آموزش و پرورش بوده که روابط عمومی آموزش و پرورش آنها را تکذیب کرده است!

همانگونه که در تصاویر مشخص است در مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه با وجود همت خیران همچنان مدارس کانکسی وجود دارد و از سوی دیگر نیز یک سال و یک ماه بعد از وقوع زلزله و در حالی که دولت بسیاری از خانه‌ها را بازسازی کرده است؛ چرا مدارس مناطق زلزله‌زده همچنان بازسازی نشده است؟

بیش از یک سال و یک ماه از وقوع زلزله در مناطق غربی استان کرمانشاه می‌گذرد و افکار عمومی انتظار دارند در کنار ساخت منازل مسکونی شهری و روستایی در این مناطق، برای ساخت مدارس به‌عنوان زیرساخت مورد نیاز آینده‌سازان این کشور آنهم زمانی که خیران برای ساخت آنها پیش‌قدم شده‌اند، تلاش شود.

انتهای پیام/ ت

R41380/P/S6,68/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۵۸۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه متفاوتی دارند و شهریه مدارس با توجه به امکانات و خدماتی که ارائه می‌دهند، تعیین می‌شود. - اخبار استانها -

رضا رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه در سراسر کشور بیش از 18 هزار مدرسه غیردولتی و بیش از 20 هزار آموزشگاه وجود دارد، گفت: در استان کرمان قریب هزار و 100 مدرسه غیردولتی وجود دارد که در امر آموزش دانش آموزان به کمک آموزش و پرورش آمده‌اند.

وی با بیان اینکه شهریه مدارس غیردولتی با توجه به امکانات و خدماتی که ارائه می‌دهند، متفاوت است، افزود: نیروی انسانی، فضا، تجهیزات و امکانات از جمله عوامل سهیم در تعیین شهریه مدارس غیردولتی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان، ادامه داد: شهریه این مدارس با توجه به آیین‌نامه و موادی چون محل مدرسه، اجاره مدرسه، امکانات مدرسه، هوشمند بودن، استفاده از سالن‌های ورزشی و فوق برنامه‌ها مشخص می‌شود.

وی با اشاره به روند تصویب نرخ شهریه مدارس غیردولتی، بیان کرد: شهریه مدارس غیردولتی با توجه به امکانات و خدماتی که به دانش آموزان ارائه می‌شود از سوی مؤسس تعیین شده و ادارات آموزش و پرورش شهریه پیشنهادی را بررسی می‌کنند.

رضایی با بیان اینکه ممکن است آموزش و پرورش رقم شهریه پیشنهادی از سوی مؤسس را تایید یا تعدیل کند، افزود: در ادامه نرخ شهریه به شورای سیاست‌گذاری مدارس و مراکز غیر‌دولتی ارجاع می‌شود و در آنجا برای نرخ شهریه تصمیم‌گیری می‌شود.

وی با اشاره به اینکه امسال تمام مدارس غیردولتی ما شهریه متفاوتی دارند، گفت: اولیا می‌توانند از سایت سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی به آدرس https://mosharekatha.ir/  مبلغ شهریه مدرسه مورد نظر خود را مشاهده کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه والدین می‌توانند با وارد کردن نام یا کد مدرسه در سامانه مشارکت‌ها از مبلغ شهریه مدرسه مورد نظر مطلع شوند، ادامه داد: با جمع ارقامی که در بخش استعلام شهریه وجود دارد مانند شهریه فوق برنامه درسی، شهریه مکمل و شهریه تابستانی رقم کلی شهریه مدرسه مشخص می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اداره مشارکت‌های مردمی آموزش و پرورش به همراه اداره بازرسی، حراست و آموزش‌ها بر مدارس غیردولتی نظارت دارند، گفت: در سایت شهریه آموزش و پرورش شهریه تمام مدارس مشخص است؛ همچنین میزان شهریه با فوق برنامه‌ها باید روی دیوار حسابداری مدرسه نصب شده باشد.

انتهای پیام/511/

 

دیگر خبرها

  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است