Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد از پیش‌بینی و جانمایی سایت‌های اسکان اضطراری در شهرهای پرجمعیت استان و تعیین تکلیف مدارس غیردولتی ناایمن خبر داد. ۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۳ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، نشست کارگروه زلزله شامگاه یکشنبه با دستورکارهای «مشخص کردن پارک‌های اسکان هر شهرستان و اجرای تاسیسات ضروری برای مواقع بحران» و «تعیین تکلیف مدارس غیردولتی ناایمن در سطح استان» برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عزیز فیلی در این نشست با اشاره به زلزله 5.2 ریشتری سال 97 در شهرستان‌های بویراحمد و دنا، اظهار داشت: در پی این زلزله، تهدیدی پیش آمد که تبدیل به یک فرصت شد و با پیگیری‌های انجام شده، بیش از 200 میلیارد تومان تسهیلات برای بازسازی، تعمیر و مقاوم‌سازی واحد‌های مسکونی خسارت‌دیده اختصاص یافت.

وی با اشاره به اهمیت جانمایی سایت‌های اسکان اضطراری برای مواقع بحران مانند وقوع زلزله، افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد و شهرهای آن در سایه رشته‌کوه دنا هستند و باید این واقعیت را بپذیریم که احتمال وقوع زلزله در این استان وجود دارد و لازم است که سایت‌های اسکان اضطراری برای چنین مواقعی پیش‌بینی شود.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه می‌توان از فضاهای ورزشی و از زمین‌های محصور و باز ادارات برای این منظور استفاده کرد، گفت: بعد از زلزله 5.2 ریشتری سال 97 قرار شد که پنج یا 6 سایت اسکان اضطراری در شهر یاسوج توسط اداره‌کل راه و شهرسازی جانمایی شود.

وی با اشاره به اینکه پارک اسکان و پارک ولایت یاسوج می‌توانند دو تا از نقاط مد نظر ما باشند، ابراز کرد: سایت‌هایی که برای اسکان اضطراری پیش‌بینی می‌شود باید کاربری چندمنظوره داشته باشند تا در مواقع غیربحران هم بتوان از ظرفیت آنها استفاده کرد.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه سایت‌های اسکان اضطراری باید پراکنش خوبی در سطح شهرها داشته باشند، عنوان کرد: در این راستا کمیته اجرایی ویژه مرکب از راه و شهرسازی، شهرداران، اداره‌کل منابع طبیعی، دستگاه‌های خدمات‌رسان شامل شرکت گاز، آبفای شهری و شرکت برق، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، راهداری، نظام مهندسی، دفتر فنی و مدیریت بحران استانداری، هلال احمر و اورژانس تشکیل شود.

فیلی بیان کرد: این کمیته در گام نخست نسبت به جانمایی سایت‌های اسکان اضطراری اقدام کند تا در مرحله بعد با حفظ مالکیت دستگاه‌ها، زیرساخت‌های لازم در مکان‌های جانمایی‌شده ایجاد شود، ضمن اینکه مقدمات این کار باید تا قبل از اعلام اعتبارات سال آینده فراهم و برآوردهای اعتباری اولیه به معاونت عمرانی استانداری ارائه شود.

بازسازی 3348 واحد مسکونی در شهرستان‌های بویراحمد و دنا

مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست گفت: در زلزله 5.2 ریشتری سال 97، سه هزار و 348 واحد مسکونی در شهرستان‌های بویراحمد و دنا خسارت جدی دید که این تعداد واحد باید به طور کامل بازسازی می‌شد.

حسین جنتی افزود: عملیات اجرایی دو هزار و 700 واحد مسکونی خسارت‌دیده از حدود یک سال پیش شروع شد و هم‌اکنون کار احداث این واحدها 85 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با بیان اینکه همه واحد‌های مسکونی خسارت دیده به بانک معرفی شدند، عنوان کرد: تعدادی از این واحدها در بانک‌ها در انتظار تسهیلات هستند و تعدادی هم در پی افزایش قیمت مصالح ساختمانی، معطل مانده‌اند.

مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: چهار هزار و 511 واحد مسکونی نیز که در این زلزله دچار خسارت شد نیاز به تعمیر داشت که کار تعمیر این واحدها حدود 88 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست با بیان اینکه 48 مدرسه غیردولتی این استان مشکل استحکام دارند، گفت: این مدارس باید حتما خالی شوند زیرا اگر مشکلی پیش بیاید هیچ‌کس جوابگو نیست.

پژمان نیک‌اقبالی با تاکید بر اینکه مدارس غیردولتی موظف هستند با توجه به پولی که می‌گیرند مکان مناسب را برای تحصیل دانش‌آموزان فراهم کنند، افزود: این مدارس باید هر چه سریع‌تر مشکل عدم استحکام خود را حل کنند، در غیر اینصورت موضوع را به شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گزارش می‌دهیم.

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست با بیان اینکه 410 مرکز پیش دبستانی و 144 مدرسه غیردولتی در سطح این استان داریم، گفت: بیش از 32 هزار نفر یعنی حدود 21 درصد دانش‌آموزان و نوآموزان ما در این مراکز غیردولتی تحصیل می‌کنند.

هادی زارع پور افزود: از 144 مدرسه غیردولتی استان، 38 واحد احداثی است، 20 واحد خریداری شده که با استانداردهای آموزشی همخوان نیست اما استحکام آنها تایید شده و 86 واحد هم استیجاری است که این تعداد نیز با استانداردهای آموزشی همخوان نیست.

وی با بیان اینکه طبق قانون برای صدور مجوز یک مدرسه غیردولتی فرایندی تعریف شده که دو موضوع این فرایند یعنی تعیین ظرفیت و تاییدیه استحکام بناها مربوط به اداره‌کل نوسازی است، عنوان کرد: بعد از طی این فرایند، کار صدور مجوز در شورای نظارت بر مدارس و مراکز غیردولتی انجام می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: بسیاری از مدارس غیردولتی استان که مشکل تاییدیه استحکام بنا داشتند مشکل آنها برطرف شد و هم‌اکنون تنها دو مدرسه در شهر یاسوج و دو مدرسه در شهر دهدشت این مشکل را دارند.

مردم خوزستان از اردوگاه‌های اسکان اضطراری استقبال نکردند؛ آمادگی هلال احمر برای بارندگی‌های هفته آیندهاسکان اضطراری 320 خانواده در اهواز ، آبادان و خرمشهر در بارندگی اخیر455 خانوار زلزله‌زده در روستاهای میانه اسکان اضطراری یافتند

زارع‌پور با بیان اینکه در شهر یاسوج مشکل کمبود فضای آموزشی داریم و به همین علت دو مدرسه غیردولتی که مشکل تأییدیه استحکام بنا دارند هنوز فضای مورد نیازشان را پیدا نکرده‌اند، گفت: موسسین این مدارس به دنبال دریافت تسهیلات هستند و در صورت تامین تسهیلات مورد نیازشان، نسبت به رفع مشکل استحکام بنا اقدام می‌کنند.

مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد در واکنش به صحبت مدیرکل آموزش و پرورش مبنی  بر رفع مشکل تأییدیه استحکام بسیاری از مدارس غیردولتی استان، گفت: آموزش و پرورش و اداره‌کل نوسازی مدارس کتبا این موضوع را به ما اعلام کنند، ضمن اینکه برای راستی‌آزمایی، بازدید میدانی هم انجام می‌شود.

مدیرکل نوسازی مدارس کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: از مهرماه سال آینده در مورد وضعیت استحکام بناهای مدارس سختگیرانه‌تر اقدام می‌کنیم.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در رابطه با مشکل استحکام مدارس غیردولتی استان، با بیان اینکه مراکز آموزشی غیردولتی برای کمک به دولت است و باید کمک کنیم تا این مراکز در استان رونق بگیرد، گفت: اینکه تعداد مدارس غیردولتی ناایمن در استان از 48 مورد به چهار مدرسه کاهش یافته خبر خوشایندی است.

فیلی عنوان کرد: با توجه به اینکه در این زمینه هم بحث آموزش و هم بحث اشتغال مطرح است چهار مدرسه باقیمانده معرفی شود تا در قالب تسهیلات شورای اشتغال و سرمایه‌گذاری از طریق بانک مسکن به آنها تسهیلات لازم داده شود.

وی از اداره‌کل راه و شهرسازی خواست از واحدهایی که مشکل ناایمن بودن آنها برطرف شده بازدید میدانی انجام دهند و گفت: تا پایان خردادماه سال آینده به آموزش و پرورش فرصت می‌دهیم که مشکل چهار مدرسه باقیمانده را نیز برطرف کند.

انتهای پیام/543/ ت

R41452/P/S6,69/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۱۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود

بهنام نیک‌نژاد؛ درباره ابلاغ آیین‌نامه جدید مدارس غیردولتی و ساماندهی وضعیت شهریه این مدارس اظهار کرد: طبق این قانون سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی با هدف شفاف سازی ایجاد می‌شود البته این در گذشته ایجاد شده بود اما چون پشتوانه قانونی نداشت، عمدتاً مورد اعتراض مدارس قرار می‌گرفت.

وی در پاسخ به این پرسش که سازمان مدارس غیردولتی چگونه در سامانه نظارت بر وضعیت مدارس میزان شهریه دریافتی، تعداد کارکنان و وضعیت فضای آموزشی را نظارت می‌کند؟ عنوان کرد: وزارت آموزش و پرورش مکلف است حداقل ۶ ماه بعد از ابلاغ قانون، سامانه الکترونیکی مدیریت، نظارت و ارزیابی مدارس و مراکز غیردولتی را ایجاد کند و تمام اطلاعات از جمله آمار کارکنان و دانش‌آموزان مدارس غیردولتی، فضا و نوع مالکیت، تجهیزات آموزشی، مجوزهای تأسیس و راه اندازی، شاخص‌های ارزیابی، میزان شهریه دریافتی، درآمد و هزینه‌ها را ثبت کند.

امکان نظارت مجلس

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در گذشته مدارس برای اعلام درآمد و هزینه‌ها همراهی نمی‌کردند، افزود: مجلس و سازمان مدارس غیردولتی به عنوان ناظر می‌تواند سامانه نظارت را رصد کنند؛ در گذشته معلمان مدارس غیردولتی همواره اعتراض داشتند که حقوق آن ها اندک است هم‌اکنون سامانه نظارت می‌تواند درباره شفاف‌سازی مبالغ پرداختی به کارکنان مدارس شفافیت ایجاد کند.

وی ادامه داد: امکان ارزیابی و رصد سامانه شفافیت برای مدیران آموزش و پرورش و اعضای کمیسیون آموزش مجلس فراهم است همچنین اولیای دانش‌آموزان مدرسه می‌توانند به اطلاعات مربوط به فضا، نوع مالکیت، تجهیزات آموزشی، شاخص‌های ارزیابی و میزان شهریه دریافتی دسترسی داشته باشند، دریافت این اطلاعات جامع می‌تواند به اجرای رتبه‌بندی مدارس غیردولتی کمک کند.

نیک‌نژاد بیان کرد: والدین نسبت به شهریه بالای مدارس غیردولتی معترض هستند از سوی دیگر مؤسسان می‌گویند که چرا شهریه مدرسه را پایین تعیین می‌کنید، در گذشته چون نمی‌توانستیم اطلاعات مربوط به درآمد و هزینه مدارس را به صورت سامانه‌ای و آنلاین مشاهده کنیم در نهایت شهریه برخی مدارس بسیار زیاد و برخی پایین می‌شد.

حساب‌های مختلف مدارس باید ساماندهی شود

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه باید به وضعیت مدارس غیردولتی نظم داد، افزود: حساب‌های مختلف مدارس باید ساماندهی شوند و شفاف‌سازی به نفع مؤسسان و مردم است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا امکان برداشت شهریه دریافتی اضافه از حساب مدرسه وجود دارد، بیان کرد: طبق قانون جدید امکان جریمه نقدی مؤسس تا ۱۰۰ درصد شهریه ابلاغی کل دانش‌آموزان مدرسه در همان سال متناسب با مبلغ تخلف مالی وجود دارد، در گذشته جریمه نقدی وجود نداشت.

برگرداندن شهریه به مردم و جریمه مدارس

نیک‌نژاد ادامه داد: به مدرسه‌ای که بیشتر از شهریه مصوب دریافت کند فرصت می‌دهیم شهریه اضافه را به خانواده‌ها بازگرداند و بعد از آن برای مدرسه جریمه تعیین می‌کنیم روند کار بدین صورت است، وقتی در استان رأی صادر شد که مؤسس مدرسه باید جریمه پرداخت کند ۲۰ روز فرصت برای اعتراض دارد پس از آن پرونده در شورای سیاست‌گذاری و نظارت بر مدارس غیردولتی بررسی می‌شود، وقتی آن ها جریمه مدرسه را تایید کردند، قطعیت یافته و از مدرسه دریافت می‌شود.

وی افزود: جریمه نقدی به حساب درآمدهای عمومی نزد خزانه‌داری کل کشور واریز و به طور کامل در اختیار صندوق حمایت از مدارس غیردولتی قرار می‌گیرد تا در راستای ارتقای کیفیت و عدالت آموزشی و پرورشی در مدارس غیردولتی مناطق محروم هزینه شود.

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: شهریه باید به حساب مدرسه واریز بشود و پس از در پایان سال تحصیلی اگر مبلغی باقی ماند، مؤسس می‌تواند به عنوان سود برداشت کند.

ساماندهی ساعت کار و بیمه معلمان

نیک‌نژاد درباره ساماندهی حقوق و بیمه معلمان مدارس غیردولتی عنوان کرد: در قانون جدید آمده است، ساعات فعالیت تمام وقت معلمان و کارکنان آموزشی غیر رسمی مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی شامل برنامه درسی ملی و فوق برنامه درسی مصوب شورای عالی آموزش و پرورش و آمادگی برای حضور در کلاس درس، ۳۰ ساعت در هفته و ساعات کار مدیران، معاونان و کارکنان اداری دفتری و خدماتی این مدارس و مراکز ۳۶ ساعت در هفته با احتساب حضور در جلسات و شوراهای آموزشی، پرورشی و اداری مدرسه تعیین می‌شود.

وی ادامه داد: در گذشته قانون کار مبنا بود و با استناد به آن معلمان مدارس غیردولتی برای دریافت حقوق و بیمه کامل باید ۴۴ ساعت در هفته تدریس می‌کردند اما اکنون در قانون جدید ساعت تمام وقت معلمان ۳۰ ساعت است و مؤسسان مدارس غیردولتی و مهدکودک‌ها باید با رعایت این موضوع کارکنان خود را بیمه کنند و امکان رصد به صورت آنلاین برای سازمان مدارس غیردولتی وجود دارد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی اعلام شد
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • زنگ «سپاس معلم» در مدارس کهگیلویه و بویراحمد نواخته می‌شود
  • گزیده خطبه های نماز جمعه شهرهای کهگیلویه و بویراحمد
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • نواختن زنگ سپاس در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 
  • (ویدیو) ۲ بند خاکی شکسته شد؛ اسکان اضطراری روستاییان زیرکوه